Opleiding

Vakopleiding Adviseur Medezeggenschap (post-hbo) VAM

Als Adviseur Medezeggenschap adviseer je de ondernemingsraad en de bestuurder op strategisch niveau over de rol van de medezeggenschap bij complexe organisatieontwikkelingen.

Aanmelden

Vakopleiding Adviseur Medezeggenschap (post-hbo)

Deze gecertificeerde post hbo-vakopleiding is het vervolg op de Vakopleiding Ambtelijk Secretaris (VAS). De vakopleiding kan ook een logische vervolgstap zijn voor deelnemers die elders een opleiding op VASMO niveau 3 met goed gevolg hebben doorlopen.

De adviseur medezeggenschap heeft kennis van de strategische koers van de organisatie en stemt deze af op operationele, tactische en strategische onderwerpen binnen de medezeggenschap. De opleiding geeft inzicht in organisatie- en managementmodellen, persoonlijke adviesvaardigheden, coachvaardigheden voor zowel het individu als het team, trainingsvaardigheden en individuele communicatie- en gedragsstijlen.

De vakopleiding Adviseur medezeggenschap is post-hbo gecertificeerd door het CPION en heeft ruim 100 contacturen (klassikaal) en in totaal aantal circa 150 studie-uren.

AS Opleidingen maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.