Leerlijn

Achterbancommunicatie

De leerlijn Achterbancommunicatie gaat in op een effectieve communicatie tussen de ondernemingsraad en zijn achterban. Effectieve achterbancommunicatie versterkt de betrokkenheid van medewerkers bij de medezeggenschap en vergroot de impact van de OR op de besluitvorming binnen de organisatie. Het zorgt voor een positieve samenwerking tussen de OR en de achterban, wat cruciaal is voor een succesvolle medezeggenschap.

Na afronding van de leerlijn Achterbancommunicatie heeft de ambtelijk secretaris de nodige kennis en vaardigheden verworven om een effectieve communicatie tussen de OR en zijn achterban tot stand te brengen. De ambtelijk secretaris is in staat om een doordachte communicatiestrategie op te zetten, uit te voeren en de OR te adviseren over het optimaliseren van de achterbancommunicatie. Deze leerlijn biedt praktische handvatten om de betrokkenheid van de achterban te vergroten en zo de impact van de medezeggenschap te versterken.

Vakken binnen deze leerlijn

De vakken kunnen ook los worden gevolgd.

AS Opleidingen maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.