Vak

Wat de ambtelijk secretaris absoluut moet weten over Arbo EXTRA

Jij als ambtelijk secretaris levert een belangrijke bijdrage aan het goed functioneren van een ondernemingsraad. Je biedt professionele ondersteuning, waardoor de leden zich optimaal bezig kunnen houden met de inhoudelijke taken van de ondernemingsraad. De laatste jaren zijn er belangrijke wetswijziging doorgevoerd in de Arbowet. Jij kunt jouw rol nog beter vervullen wanneer je op de hoogte bent van de Arbowet en de laatste wetswijzigingen in relatie tot de WOR.

Onderwerpen die aan de orde komen

  • Arbo wet- en regelgeving 2024
  • Arbowet in relatie tot de WOR
  • Arbobeleid
  • RI&E / PSA
  • De rol van de Ambtelijk secretaris

Tijdens de training:

Tijdens de training wordt afwisselend gewerkt met korte inleidingen en is er gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen en inzichten. In beide gevallen wordt een beroep gedaan op de actieve deelname van de deelnemers en staat de actuele situatie en praktijk van uw organisatie centraal.

Resultaat

Na deze training heb je inzicht in belangrijkste wettelijke verplichtingen van de Arbowet en de relatie tot de WOR.  Naast kennisoverdracht zal er op basis van casuïstiek worden geoefend, zodat je de praktijk en de theorie aan elkaar kunt koppelen

Duur en studiebelasting

2 dagdelen
9.00 – 17.00 uur

Investering

€530,-

Locatie

Seats2meet.com station Amersfoort
Stationsplein 49
3818 LE Amersfoort
Bekijk op Google Maps

Deze training wordt gegeven door:

Porto Franco

Porto Franco is adviseur/veiligheidskundige en directeur van Tri-plus. Hij ondersteunt al meer dan 20 jaar organisaties op strategisch, beleidsmatig en operationeel niveau bij het verbeteren van arbeidsomstandigheden. Daarmee is hij dé expert op het gebied van arbeidsomstandigheden en een veelgevraagde spreker op landelijke congressen.  Daarnaast publiceert hij regelmatig in vakbladen en is auteur van diversie boeken, zoals “Medezeggenschap van theorie naar praktijk”, “Help, ik heb een OR” en “Handboek risicobeheersing”.  

Dit vak wordt gegeven op:

09:00 – 17:00

Wat de ambtelijk secretaris absoluut moet weten over Arbo

Informatie & aanmelden

AS Opleidingen maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.