Vak

Slim digitaal notuleren EXTRA

De training Slim digitaal notuleren is voor zowel beginnende als ervaren notulisten en voorziet je van tools en technieken die nodig zijn om notuleren nog effectiever en efficiënter te maken.

Over de training:

In de eendaagse training Slim digitaal notuleren richten we ons op het verfijnen van de notuleervaardigheden, zelfs voor ervaren notulisten. Tijdens de training ligt de nadruk op de praktische toepassing van het notuleren op een laptop en gebruik je speciale software (voor Word) die voor deze training is ontwikkeld. We maken gebruik van vergaderingen die op film zijn vastgelegd om je te leren hoe je op een efficiënte manier aantekeningen kunt maken. We staan ook stil bij de ‘luisterhouding’. Dit belangrijke aspect van het notuleren helpt je de verleiding te weerstaan om alles klakkeloos mee te typen. Zo boek je veel tijdwinst.

Tijdens de training:

  • Leer je werken met de speciale software
  • Ga je aan de slag en notuleer je een vergaderfilm
  • Doe je een luisteroefening
  • Bespreken we indien mogelijk verslagen van een werkplek
  • Leer je werken met verschillende lijsten.

We gaan ervan uit dat deelnemers hun eigen laptop meenemen. Heb je niet de beschikking over een eigen laptop, laat het ons dan weten.

Duur en studiebelasting

Investering

€530,-

Locatie

Seats2meet.com station Amersfoort
Stationsplein 49
3818 LE Amersfoort
Bekijk op Google Maps

Deze training wordt gegeven door:

Marjolein de Jong

Marjolein de Jong studeerde Nederlands in Utrecht en deed vervolgens de lerarenopleiding. Ze stond een tijdje voor de klas op een middelbare school en leerde Nederlands aan buitenlandse werknemers in het academisch ziekenhuis Utrecht. Later werkte ze als trainer Nederlands bij een trainingsbureau. Intussen richtte ze haar eigen bureau Taaltek op. Marjolein de Jong heeft inmiddels tien boeken gepubliceerd, met als haar meest recente publicaties ‘Aan de slag met eindredactie – Zó redigeer je een tekst’ en ‘Notuleren, zo doe je dat!’

Dit vak wordt gegeven op:

09:00 – 17:00

Slim digitaal notuleren

Informatie & aanmelden

AS Opleidingen maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.