+31 (0)182 231 275 info@as-opleidingen.nl

Informatie over AS-opleidingen

 

AS-opleidingen is opgericht door OR-ondersteuning; intermediair en uitzendbureau voor de medezeggenschap. Onze uitgebreide kennis en ervaring over medezeggenschap zie je terug in onze opleidingen en trainingen. Naast inhoudelijke kennis over medezeggenschap en ondernemingsraden richten de opleidingen en trainingen zich vooral op versterking van de vaardigheden die je als moderne ambtelijk secretaris nodig hebt om de medezeggenschap te ondersteunen, begeleiden en adviseren. 

Veel aandacht voor de praktijk

Onze opleidingen en trainingen onderscheiden zich door een sterke vertaling van theorie naar praktijk en een persoonlijke aanpak. Enerzijds combineren de docenten hun persoonlijke kennis en ervaringen met de theorie. Anderzijds stellen de praktijkopdracht en coaching de cursist in staat de opgedane kennis in praktijk te brengen of hun vraagstukken te bespreken met een professionele coach of praktijkbegeleider. De opleidingen en trainingen kenmerken zich verder door de inzet van moderne technologie, zoals e-learning, tools, maar ook sociale media.

Flexibel studeren

AS-opleidingen heeft vakopleidingen op drie verschillende niveaus; Elke vakopleiding bestaat uit een aantal trainingen die kennis en vaardigheden aanbieden. Je kunt altijd je eigen traject met trainingen samenstellen om zo de opleiding passend bij jouw situatie te volgen. We geven wat voorbeelden:

  • Je volgt alle trainingen tot een volledige vakopleiding junior ambtelijk secretaris assistent, ambtelijk secretaris niveau 2 of adviseur / ambtelijk secretaris niveau 3;
  • Je verdiept je in een thema en volgt alle trainingen van bijvoorbeeld wetgeving;
  • Je volgt een enkele training om je kennis of vaardigheden te verdiepen.

Eindtoets

Elke training sluit je af met een eindtoets. Heb je alle trainingen van een vakopleiding (bijvoorbeeld junior ambtelijk secretaris niveau 1) positief afgesloten dan ontvang je het certificaat voor die opleiding. Onze opleidingen zijn VASMO gecertificeerd.
Beschik je al over voldoende kennis of ervaring van een training, dan kun je de training ook afsluiten met enkel de eindtoets.

Opleidingen en trainingen voor de ambtelijk secretaris

AS-opleidingen heeft opleidingen en trainingen voor ambtelijk secretarissen op drie verschillende niveaus: 

   • Niveau 1 voor de startende of junior ambtelijk secretaris. De nadruk ligt op de rol, positie en taken van de ondernemingsraad en de ambtelijk secretaris.
   • Niveau 2 voor de ambtelijk secretaris die zich wil ontwikkelen op beleidsniveau. Er is ruime aandacht voor actuele onderwerpen en de ontwikkeling van (persoonlijke) adviesvaardigheden.
   • Niveau 3 voor de ambtelijk secretaris die de ondernemingsraad en de bestuurder op strategisch niveau wil adviseren over de rol van de medezeggenschap bij complexe organisatieontwikkelingen. De opleiding geeft je inzicht in moderne medezeggenschapsstructuren, organisatie- en managementmodellen, persoonlijke vaardigheden als adviseur en individuele communicatie- en gedragsstijlen.

Bekijk hieronder alle trainingen van de vakopleiding

Bekijk hieronder alle trainingen van de vakopleiding

Bekijk hieronder alle trainingen van de vakopleiding

AANMELDEN, PERSOONLIJK ADVIES OF KOSTENOVERZICHT