+31 (0)182 231 275 info@as-opleidingen.nl
 

Altijd actuele vertaling van theorie naar praktijk

Wij vinden het belangrijk dat je de kennis van een trainingsmodule of een gehele vakopleiding meteen in de praktijk moet kunnen toepassen. Naast de inhoudelijke kennis krijg je dan ook vooral vaardigheden aangereikt die je direct kunt toepassen om zo als moderne ambtelijk secretaris de medezeggenschap te kunnen ondersteunen, begeleiden en adviseren.

Docenten uit de praktijk en een persoonlijke aanpak

Onze opleidingen onderscheiden zich door een sterke vertaling van theorie naar praktijk en een persoonlijke aanpak. Enerzijds combineren de docenten hun persoonlijke kennis en ervaringen met de theorie. Anderzijds stellen de praktijkopdracht en coaching de cursist in staat de opgedane kennis in praktijk te brengen of hun vraagstukken te bespreken met een professionele coach of praktijkbegeleider. De trainingen kenmerken zich verder door de inzet van moderne technologie, zoals e-learning, tools, maar ook sociale media.

Flexibele studeren

De vakopleidingen van AS-opleidingen bestaan uit losse trainingen op de verschillende niveaus;  Je kunt alle trainingen van een opleiding volgen, of alleen de trainingen waar je verdieping nodig hebt. Heb je voldoende kennis of ervaring van de leerstof van een training, dan kun je de training afsluiten met enkel een toets. 

Vakopleidingen voor de ambtelijk secretaris

AS-opleidingen heeft opleidingen voor ambtelijk secretarissen van ondernemingsraden op drie verschillende niveaus:

Niveau 1 | Junior ambtelijk secretaris

is de vakopleiding voor de startende of junior ambtelijk secretaris. De nadruk ligt op de rol, positie en taken van de ondernemingsraad en de ambtelijk secretaris.

Bekijk hier de trainingen van: Junior ambtelijk secretaris niveau 1  >> 

Niveau 2 | Ambtelijk secretaris

is de vakopleiding voor ambtelijk secretarissen die zich willen ontwikkelen op beleidsniveau. Er wordt ruime aandacht besteed aan actuele onderwerpen en ontwikkeling van (persoonlijke) adviesvaardigheden.

Bekijk hier de trainingen van: Ambtelijk secretaris niveau 2  >> 

Niveau 3 | ambtelijk secretaris / adviseur

is de vakopleiding voor de ambtelijk secretaris die de ondernemingsraad en de bestuurder op strategisch niveau wil adviseren over de rol van de medezeggenschap bij complexe organisatieontwikkelingen. De opleiding geeft je inzicht in moderne medezeggenschapsstructuren, organisatie- en managementmodellen, persoonlijke vaardigheden als adviseur en individuele communicatie- en gedragsstijlen.

Bekijk hier de trainingen van: Ambtelijk secretaris niveau 3  >>

Een positief resultaat van alle trainingen van een opleiding leidt tot de VASMO gecertificeerde opleiding ambtelijk secretaris.