+31 (0)182 231 270 info@as-opleidingen.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Persoonlijke adviesvaardigheden

8 juli | 09:00 - 17:00

€490

Vaardigheden: Persoonlijke adviesvaardigheden

De ambtelijk secretaris als Adviseur OR heeft binnen de organisatie een bijzondere rol. Je bent de enige die beroepshalve meerdere zittingstermijnen actief is in de ondersteuning van de medezeggenschap. Van jou wordt verwacht dat je vanuit jouw expertise gevraagd en ongevraagd deskundig advies geeft over (de aanpak van) verschillende OR-onderwerpen. Als adviseur ben je vaak de best geïnformeerde deskundige op gebied van de WOR én het continue geheugen in de organisatie wat betreft organisatiewijzigingen.

Hoe kan je als ambtelijk secretaris tot een effectief advies komen richting de Ondernemingsraad zonder ook op de stoel van die OR te gaan zitten? Om een effectieve adviseur te zijn moet je een goede samenwerkingsrelatie opbouwen met het dagelijks bestuur en de OR-leden, je moet het vertrouwen zien te winnen van de stakeholders.

Je weet het verschil tussen ‘gelijk krijgen’ en gelijk hebben, maar weet ook dat dit vaak moeilijk is te overbruggen. Dan blijkt het niet alleen om deskundigheid te gaan, maar ook om belangen, veel of weinig vertrouwen en inschatten wat op het moment zelf haalbaar is.

Gegevens

Datum:
8 juli
Tijd:
09:00 - 17:00
Kosten:
€490
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Bekijk de site van Evenement

Locatie

Online training
Nederland

Organisator

AS-opleidingen
Telefoon:
0182 231 270
E-mail:
opleidingen@or-ondersteuning.nl
Bekijk de site van Organisator