+31 (0)182 231 275 info@as-opleidingen.nl

De nieuwe datum voor de workshop ‘Grijp uw kans bij nieuwe vormen van medezeggenschap’ is op maandag 17 juni a.s. Deze workshop komt in plaats van de geannuleerde workshop op OR-Kompas van dinsdag 16 april 2019.

Nieuwe organisatievormen volgen elkaar razendsnel op en daarmee gepaard nieuwe vormen van medezeggenschap. Hoe gaat de ondernemingsraad daarmee om en in het bijzonder welke veranderende rol kun je als ambtelijk secretaris hebben om de ondernemingsraad te begeleiden en te adviseren?

Corry Oosterhoorn, trainer/adviseur in haar eigen onderneming én voor AS-opleidingen, geeft je vanuit haar visie en ervaring een blik op de organisatieveranderingen die nu gaande zijn. In een interactieve workshop onderzoek je gezamenlijk wat de invloed is van deze veranderingen op de besluitvorming en medezeggenschap; welke kansen en bedreigingen er zijn voor de rol van ambtelijk secretaris en vooral op welke manier je als ambtelijk secretaris de kansen kunt benutten om van waarde te zijn voor de ondernemingsraad en de organisatie.

Datum workshop

maandag 17 juni 2019 | van 13.00 tot 16.00 uur

Locatie 

Cursus- en vergadercentrum Domstad – Utrecht | Koningsbergerstraat 9 | 3531 AJ Utrecht | 030 – 292 77 00  (Klik hier voor route) 

Deze workshop wordt verzorgd door:

Corry Oosterhoorn

Corry Oosterhoorn

Trainer / Adviseur

Corry ondersteunt met Oosterhoorn Medezeggenschap ondernemingsraden op een praktische manier bij het vormgeven van invloedrijke medezeggenschap. Het is voor haar altijd een uitdaging de OR bewust te maken van de aanwezige kennis en kwaliteiten. Ze stimuleert OR en bestuurder tot constructieve samenwerking en brainstorm door (maatwerk)training, begeleiding van brainstormsessies en advies.

 

Praktijkgerichte opleidingen voor de ambtelijk secretaris ondernemingsraad. Meer informatie over de opleidingen OR-assistent, OR-coördinator en Adviseur OR vind je op onze site of klik op één van onderstaande foto’s