+31 (0)182 231 270 info@as-opleidingen.nl

Meekijken ‘in de keuken’ van een ander helpt je om de kennis die je hebt opgedaan te vertalen naar de praktijk. Je volgt een ervaren ambtelijk secretaris in zijn of haar werkzaamheden. Samen werk je aan een praktijkopdracht die aansluit op de werkzaamheden die van jou als ambtelijk secretaris worden verwacht.

De praktijkopdracht is een uniek onderdeel van de opleiding ambtelijk secretaris (OR-coördinator of cliëntenraad VERDIEPING). Onder begeleiding van een ervaren ambtelijk secretaris werk je aan een opdracht aansluitend op de kennis die je tijdens de opleiding hebt opgedaan. In de praktijkopdracht ligt de nadruk op inhoudelijke, beleidsmatige en organisatorische aspecten die van jouw als ambtelijk secretaris worden verwacht.

Deze training bestaat uit:

  • praktijkopdrachten onder begeleiding van een ervaren ambtelijk secretaris.

Kosten

  • Praktijk voor OR-coördinator of CR VERDIEPING (praktijkopdracht)                                      €  165,–

De opleidingen zijn opgenomen in het CRKBO-register en vrijgesteld van BTW

Deze training wordt gepland:

  • in gezamenlijk overleg met een ambtelijk secretaris

Locatie: in gezamenlijk overleg

Je hebt de trainingen van de opleiding tot OR-coördinator gevolgd of je hebt enkele jaren relevante werkervaring in medezeggenschap in een ondernemingsraad.

Certificaat

  • De training wordt afgesloten met een toets. Deelnemers dienen hiervoor een voldoende te behalen.
  • Deze training is onderdeel van de opleidingen tot ambtelijk secretaris – OR-coördinator en ambtelijk secretaris cliëntenraad verdieping. De gehele opleiding is VASMO gecertificeerd. Hiervoor dienen alle trainingen van OR-coördinator of Cliëntenraad verdieping binnen een aaneengesloten termijn van 24 maanden te worden behaald en afgesloten.
  • De training is ook los te volgen.

Deze training wordt gegeven door:

Een praktijkbegeleider in samenwerking met de hoofdtrainer van AS-opleidingen.

Aanmelden, advies of kostenoverzicht: