+31 (0)182 231 275 info@as-opleidingen.nl

Je hebt trainingsmodules van de vakopleiding ambtelijk secretaris niveau 2 gevolgd en kijkt er naar uit om het geleerde in de praktijk te brengen. In een praktijksituatie kun je ervaren of je de theorie daadwerkelijk aan de praktijk kunt verbinden en zo je bijdrage kunt leveren aan verdere professionalisering van de ondernemingsraad.

De praktijkopdracht is een uniek onderdeel van de opleiding ambtelijk secretaris niveau 2. Op je eigen werkplek of stageplek laat je via een opdracht zien dat je de opgedane kennis en vaardigheden in de dagelijkse praktijk kunt toepassen. Hierin ligt de nadruk op inhoudelijke, beleidsmatige en organisatorische aspecten die van jouw als ambtelijk secretaris worden verwacht.

Met deze praktijkopdracht

  • Werk je onder begeleiding van een begeleider / trainer van AS-opleidingen aan een opdracht waarmee je je kennis en vaardigheden uit de vakopleiding ambtelijk secretaris niveau 2 in praktijk brengt.
  • Toets je in hoeverre je de kennis en vaardigheden uit de leergang kunt toepassen.

Studiebelasting

Deze training bestaat uit

  • Een praktijkopdracht
  • Twee (online) gesprekken met een begeleider / trainer AS-opleidingen

Studiekosten

Praktijk voor ambtelijk secretaris niveau 2
€  165,–

De opleidingen zijn vrijgesteld van BTW

Data en tijden

Data:
In gezamenlijk overleg met een ambtelijk secretaris

Locatie

  • In gezamenlijk overleg met een ambtelijk secretaris

Toelatingscriteria

Je hebt de trainingen van de opleiding tot OR-coördinator gevolgd of je hebt enkele jaren relevante werkervaring in medezeggenschap in een ondernemingsraad.

Deze training wordt gegeven door:

Een praktijkbegeleider in samenwerking met de hoofdtrainer van AS-opleidingen.