+31 (0)182 231 270 info@as-opleidingen.nl

Meekijken ‘in de keuken’ van een ander helpt je om de kennis die je hebt opgedaan te vertalen naar de praktijk. Je volgt een ervaren ambtelijk secretaris in zijn of haar werkzaamheden. Samen werk je aan een praktijkopdracht die aansluit op de werkzaamheden die van jou als ambtelijk secretaris worden verwacht.

De praktijkopdracht is een uniek onderdeel van de opleiding ambtelijk secretaris (OR-coördinator of cliëntenraad VERDIEPING). Onder begeleiding van een ervaren ambtelijk secretaris werk je aan een opdracht aansluitend op de kennis die je tijdens de opleiding hebt opgedaan. In de praktijkopdracht ligt de nadruk op inhoudelijke, beleidsmatige en organisatorische aspecten die van jou als ambtelijk secretaris worden verwacht.

Studiebelasting

Deze training bestaat uit

  • praktijkopdrachten onder begeleiding van een ervaren ambtelijk secretaris.

Studiekosten

Praktijk voor OR-coördinator of CR VERDIEPING (praktijkopdracht)
€  165,–

De opleidingen zijn vrijgesteld van BTW

Data en tijden

Data:
In gezamenlijk overleg met een ambtelijk secretaris

Locatie

  • In gezamenlijk overleg met een ambtelijk secretaris

Toelatingscriteria

Je hebt de trainingen van de opleiding tot OR-coördinator gevolgd of je hebt enkele jaren relevante werkervaring in medezeggenschap in een ondernemingsraad.

Deze training wordt gegeven door:

Een praktijkbegeleider in samenwerking met de hoofdtrainer van AS-opleidingen.