+31 (0)182 231 270 info@as-opleidingen.nl

Je hebt de opleiding ambtelijk secretaris niveau 2 gevolgd, of je werkt al een tijdje als ambtelijk secretaris. Je merkt dat je behoefte hebt aan een frisse blik van iemand anders over jouw rol van ambtelijk secretaris. Inzicht in je eigen gedrag en hoe je overkomt op anderen is van groot belang om te werken aan je eigen positionering in het team. Het persoonlijke ontwikkelgesprek is een uniek onderdeel van de leergang ambtelijk secretaris niveau 2.

In het Persoonlijk ontwikkelgesprek ligt de focus op jouw ontwikkeling als ambtelijk secretaris op beleidsniveau. Aan het begin van je opleiding bespreek je met de coach jouw persoonlijke ontwikkeling (jouw ambities, leerdoelen en je positie in het team). In het PersoonlijkOntwikkelingsPlan (POP) leg je vervolgens alle stappen vast die je wilt nemen. In het eindgesprek kijk je terug op jouw ontwikkeling en bespreek je hoe je je verder kunt ontwikkelen.

Het persoonlijke ontwikkelgesprek 

 • Bestaat uit twee online gesprekken met een professionele coach
 • Geeft je inzicht in jouw positionering als ambtelijk secretaris op beleidsniveau
 • Geeft je inzicht in je sterke punten, je valkuilen en je verbeterpunten.

  Studiebelasting

  Deze training bestaat uit

  • 2 coaching gesprekken via een online vergadertool

  Studiekosten

  • Coaching (2 online gesprekken    €  215,–

  De opleidingen zijn vrijgesteld van BTW

  Data en tijden

  Data:

  • in gezamenlijk overleg met de coach

   

  Locatie

  2 online/skype-gesprekken

  Toelatingscriteria

  Je hebt de trainingen van de opleiding tot OR-coördinator/Cliëntenraad verdieping gevolgd of je hebt enkele jaren relevante werkervaring in medezeggenschap in een ondernemingsraad.

  Coaching wordt verzorgd door:

  Margo Hendriks

  Margo Hendriks

  Eigenaar Margo Hendriks Training & Coaching

  Margo is trainer/ adviseur medezeggenschap vanuit haar eigen bureau Margo Hendriks training & coaching.  Haar carrière binnen de medezeggenschap is begonnen in de zorg. Zij heeft 11 jaar als verpleegkundige gewerkt en is lange tijd actief geweest binnen de medezeggenschap. In 2015 heeft zij de overstap gemaakt naar het trainersvak. Daarna is zij zich onder andere gaan specialiseren als Scrum Master in de toepassing van Scrum binnen de medezeggenschap en Agile processen binnen organisaties. Margo werkt praktijkgericht waarin zij ondernemingsraden inspireert een proactieve rol te vervullen bij ontwikkelingen binnen de organisatie. Dit is niet alleen te herkennen in haar wijze van trainen, maar ook in haar werkzaamheden als technisch voorzitter en coach. Haar motto: daag jezelf iedere dag uit een klein beetje beter te worden en durf te experimenteren.