+31 (0)182 231 270 info@as-opleidingen.nl

Je hebt de opleiding OR-assistent gevolgd, of je werkt al als OR-assistent. Je merkt dat er momenten zijn dat je maar niet verder komt, dat je steeds tegen dezelfde zaken blijft aanlopen en dat je behoefte hebt aan een frisse blik van iemand anders. Inzicht in je eigen gedrag en hoe je overkomt op anderen is van groot belang als je werkt in een team.
De module Coaching is een uniek onderdeel van de opleiding OR-assistent. Het geeft je de mogelijkheid je werkvraagstukken te bespreken met een professionele coach.

Tijdens coaching gaan we met uiteenlopende vragen intensief aan de slag. Op een persoonlijke en gerichte wijze bespreken we waar we jouw vaardigheden en competenties verder kunnen ontwikkelen. Samen bekijken we hoe jij jouw kwaliteiten ten volste kan benutten om een sterke en vakinhoudelijke OR-assistent te worden.

Deze module bestaat uit 2 één-op-één gesprekken met een coach. De coach helpt je samen op zoek te gaan naar oplossingen of juist op een andere manier tegen vraagstukken aan te kijken.

Na het volgen van deze module:

  • Heb je inzicht in je eigen sterke punten
  • Heb je inzicht in je verbeterpunten
  • Heb je inzicht in je eigen gedrag binnen het team
  • Leer je om te gaan met verschillende werksituaties.

Deze module bestaat uit:

 

  • 2 coachingsgesprekken via skype

Vraag via het onderstaande informatieformulier een offerte aan.

Data: 
Deze module staat gepland op:

  • mei – juni 2020 (twee gesprekken, data te bepalen in overleg met de coach) 

Locatie: skypegesprekken

 

Deze module wordt gegeven door:

Margo Hendriks

Margo Hendriks

Eigenaar Margo Hendriks Training & Coaching

Margo is trainer/ adviseur medezeggenschap vanuit haar eigen bureau Margo Hendriks training & coaching.  Haar carrière binnen de medezeggenschap is begonnen in de zorg. Waarin zij 11 jaar als verpleegkundige werkte en lange tijd actief is geweest binnen de medezeggenschap. In 2015 heeft zij de overstap gemaakt naar het trainersvak. Waarna zij zich onder andere is gaan specialiseren als Scrum Master in de toepassing van Scrum binnen de medezeggenschap en Agile processen binnen organisaties. Margo werkt praktijkgericht waarin zij ondernemingsraden inspireert een proactieve rol te vervullen bij ontwikkelingen binnen de organisatie. Dit is niet alleen te herkennen is in haar wijze van trainen, maar ook in haar werkzaamheden als technisch voorzitter en coach. Haar motto: daag jezelf iedere dag uit een klein beetje beter te worden en durf te experimenteren.

Meer informatie of aanmelden: