+31 (0)182 231 275 info@as-opleidingen.nl

Je hebt de opleiding junior ambtelijk secretaris op niveau 1 gevolgd en wilt aan de slag als ambtelijk secretaris of bent net begonnen. In het begin kan er best veel op je afkomen. Je merkt dat er momenten zijn dat je tegen dezelfde zaken blijft aanlopen en dat je behoefte hebt aan een frisse blik van iemand anders. Inzicht in je eigen gedrag en hoe je overkomt op anderen is van groot belang als je werkt in een team.

Het coaching gesprek maakt deel uit van de opleiding tot junior ambtelijk secretaris niveau 1. Aan het begin van je opleiding bespreek je met de coach jouw persoonlijke ontwikkeling (jouw ambities, leerdoelen en je positie in het team). In het PersoonlijkOntwikkelingsPlan (POP) leg je vervolgens alle stappen vast die je wilt nemen om je als ambtelijk secretaris (verder) te bekwamen. In het eindgesprek bespreek je jouw ontwikkeling tot ambtelijk secretaris en hoe je je verder kunt ontwikkeling.

Tijdens het coaching gesprek komen aan de orde:

 • Jouw ambities en leerdoelen en het verloop ervan
 • Jouw rol en positie in het team
 • het Persoonlijk OntwikkelingsPlan (POP)

Het coaching gesprek vindt op twee momenten plaats: het begin- en het eindgesprek.

  Studiebelasting

  Deze training bestaat uit

  • 2 coaching gesprekken via een online vergadertool

  Studiekosten

  • Coaching (2 online gesprekken)  €  215,–

  De opleidingen zijn vrijgesteld van BTW

  Data en tijden

  Deze training wordt in gezamenlijk overleg gepland

  Locatie

  Online/Skype gesprekken

  Toelatingscriteria

  Deze trainingsmodule kent geen toelatingseisen.

  Coaching wordt verzorgd door

  Margo Hendriks

  Margo Hendriks

  Eigenaar Margo Hendriks Training & Coaching

  Margo is trainer/ adviseur medezeggenschap vanuit haar eigen bureau Margo Hendriks training & coaching.  Haar carrière binnen de medezeggenschap is begonnen in de zorg. Zij heeft 11 jaar als verpleegkundige gewerkt en is lange tijd actief geweest binnen de medezeggenschap. In 2015 heeft zij de overstap gemaakt naar het trainersvak. Daarna is zij zich onder andere gaan specialiseren als Scrum Master in de toepassing van Scrum binnen de medezeggenschap en Agile processen binnen organisaties. Margo werkt praktijkgericht waarin zij ondernemingsraden inspireert een proactieve rol te vervullen bij ontwikkelingen binnen de organisatie. Dit is niet alleen te herkennen in haar wijze van trainen, maar ook in haar werkzaamheden als technisch voorzitter en coach. Haar motto: daag jezelf iedere dag uit een klein beetje beter te worden en durf te experimenteren.